Wie is JdL Bouwadvies?

Mensen die u helpen

JdL Bouwadvies maakt sinds de oprichting (1999) deel uit van een groter bedrijf, namelijk JdL Bouwbedrijf vof te Elshout. JdL Bouwadvies is een bedrijf met veel ervaring op bouwkundig gebied. Oprichter Jos de Laat is voorafgaand aan de oprichting van JdL Bouwadvies het grootste deel van zijn leven actief geweest als specialist in de bouw. Hierbij hield hij zich bezig met verschillende werkzaamheden waaronder het onderhouden, het renoveren en het uitvoeren van nieuwbouwprojecten. Dit zowel in calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering. Medeoprichter Lianne de Laat houdt zich sinds de oprichting bezig met alle administratieve werkzaamheden die in het bedrijf voorkomen. Samen zorgen Jos en Lianne de Laat ervoor dat alle afspraken worden nagekomen en dat u een vakkundig opgesteld rapport van uw project zult ontvangen.

Sinds de oprichting zorgt JdL Bouwadvies voor een klantvriendelijke service. Ons bouwkundig advies is eerlijk en wij denken graag mee over eventuele mogelijkheden met betrekking tot verbouwingen. De woning wordt grondig geïnspecteerd en de resultaten hiervan worden in een geordend bouwkundig rapport verwerkt. Om te zorgen dat er geen dingen over het hoofd worden gezien gaat Jos de Laat mee met de (tweede) bezichtiging van een eventueel aan te kopen woning of pand. Om de service te personaliseren is het mogelijk om dit allemaal in combinatie te doen met toetsing van het bestemmingsplan. Een kostenindicatie wordt vooraf gegeven zodat u niet voor staat verrassingen komt te staan.

J.d.L. Bouwadvies is onderdeel van JdL Bouwbedrijf. JdL Bouwbedrijf is onder andere lid van Bouwend Nederland. Deze vereniging helpt JdL Bouwadvies met het verkrijgen van informatie, het op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en het zorgen voor een onafhankelijk keurmerk wat het vertrouwen van consumenten verhoogt.