Elke dag bereikbaar van 08:00 tot 19:00 uur

Reviews

Ervaringen van andere, over ons

Rating
4.9
11
reviews
Where do you want to leave a review?
Jan van der Ven
Jan van der Ven
2 months ago
J.D.L. Bouwadvies heeft 100% waargenomen van de gebreken Daar zouden wij als toekomstig eigenaar hooguit 30% van hebben Waargenomen
Posted on
Google
Gert-Jan Bloemendal
Gert-Jan Bloemendal
6 months ago
Ik had last minute een bouwkundige beoordeling nodig van de onderkant begane grond vloer van een groot pand. JDL heeft dit op zeer korte termijn kunnen inpassen en uitvoeren. Dit in een moeilijk begaanbare natte kruipruimte. Snel een rapport klaar met toelichting en foto's. Snel en goed werk!
Posted on
Google
Arie
Arie
7 months ago
Bouwkundig advies gevraagd tbv oplevering verbouwde badkamer en toilet. Jos reageerde snel en heeft ter plaatse een uitgebreide inspectie gehouden. Daarna de volgende dag al, een uitgebreid rapport, met bevindingen, gebreken, foto’s, inclusief tips en adviezen ontvangen. Zeer tevreden over snelle service, deskundigheid en kwaliteit. Een aanrader !
Posted on
Google
Pauline Baets
Pauline Baets
8 months ago
Dankjewel Jos! Je hebt mij super geholpen met de bouwkeuring. Ook niet te schroom om verder weg te rijden en hij handelt heel snel! De bouwkeuring was meteen al opgemaakt ivm tijdgebrek. Alles tot in de detail uitgezocht en daarmee kan ik nu verder vooruit! Nogmaals bedankt Jos. Ik raad JDL dus zeker aan voor uw bouwkeuring(en)!
Posted on
Google
Martijn van Lammeren
Martijn van Lammeren
9 months ago
Jos heeft kennis van zaken en heeft een scherp oog voor de bouwtechnische zaken van het pand, ook voor zaken waar ik zelf niet attent op was. Hij reageert snel en het rapport was er ook snel. Het rapport was duidelijk en uitgebreid met een goede weergave van de te verwachten kosten. Prijs/kwaliteit-verhouding is goed. Kortom een aanrader.
Posted on
Google
CAUSAL Apperal
CAUSAL Apperal
9 months ago
Erg tevreden over de bouwkundige keuring van JDL, Jos nam ruim de tijd om alles zeer goed na te lopen, gaf daarna duidelijke uitleg over de bevindingen en bood daarna snel en uitgebreid het bouwkundig rapport aan. Kortom erg tevreden over de service en kwaliteit!
Posted on
Google
bart laumans
bart laumans
1 year ago
Jos de Laat is kundig, communicatief, komt afspraken stipt na. Denkt mee. Pro-actief. Daarnaast correct en voorkomend persoon. Fijne, betrouwbare man die ik iedereen aan kan raden voor zaken rondom bouwtechnische kwesties.
Posted on
Google
Thijs Fokker
Thijs Fokker
1 year ago
Jos reageert snel, is kundig, komt op tijd en geeft eerlijk advies. We hebben hem gevraagd mee te lopen bij een tweede bezichtiging en vervolgens een bouwkundige keuring uit laten voeren. Grote kans dat we hem ook nog bellen voor advies bij de verbouwing. Dik tevreden!
Posted on
Google
Free Google Reviews widget

Referentie Marcel en Elian:

"Bij de tweede bezichtiging van een potentiële huisaankoop hebben we Jos de Laat van JdL Bouwadvies gevraagd om met ons een inspectie te doen. Mede door het historisch karakter van het pand waren we als kopers erg geïnteresseerd in de staat van het huis, eventuele verborgen gebreken en de mogelijkheden om kleine verbouwingen uit te voeren.
We hebben Jos als een deskundig adviseur ervaren. Hij nam alle tijd om een nauwkeurige  inspectie uit te voeren. We hebben een goed beeld gekregen van eventuele herstel-of vervangingskosten. Jos was in staat om ons op bouwkundige mogelijkheden en onmogelijkheden te wijzen bij onze verbouwingswensen. Het was goed om te merken dat hij door zijn jarenlange ervaring exact weet waar hij het over heeft. In zijn uitleg voel je ook de passie die hij heeft over zijn vakgebied. Al met al zijn we erg tevreden over de inbreng van Jos."

Referentie Bogaers:

"JdL Bouwadvies heeft ons uitstekend geholpen met ons adviseren over de bouw van ons eigen woonhuis en schuur. Hij heeft met name ons geholpen met de berekening van de kosten. Hij heeft met ons gekeken naar onze wensen, naar ons budget, en een duidelijke en overzichtelijke offerte gemaakt van de te verwachten kosten. Dit was met name ook nodig voor de aanvraag van het bouwdepot bij de bank. Hij is altijd helder geweest in de communicatie, en heeft snelle reacties gegeven. Zeer professioneel advies op maat! Wij zijn tevreden."

Referentie Valke:

"We hebben besloten onze woning grondig te renoveren. In overleg met JDL Bouwadvies zijn we tot de juiste ideeen gekomen en heeft Jos ons duidelijke offertes aangeboden.Alles loopt naar wens en volgens plan. Keep up the good work! bedankt."

Referentie Staete:Staete

"Staete werkt al enkele jaren samen met JDL Bouwadvies naar volle worden heel grondig en serieus gedaan, met voldoende ruimte voor vragen.
Het rapport wordt bovendien snel opgemaakt en is uitgebreid en duidelijk.
Kortom een aanrader."

 

Referentie Panen Vastgoed:Panen Vastgoed

 De service en vakkennis van Jos de Laat waren erg waardevol voor de 5 VvE’s van het Centrumplan Rosmalen welke je bij de oplevering hebt bijgestaan. Er waren veel gebreken waardoor de planning fors uitliep. Maar dat heeft Jos goed opgelost door eerst een vooropname te doen met de aannemer.